Inloggen

Accountmanager bemand materieel

Internationaal
32 - 36 uur 36 - 40 uur > 40 uur
Medior Senior
Vast
Doorlopende werving
Share

Functie omschrijving

Zoek je een uitdagende rol waarin je verantwoordelijk bent voor het binnenhalen van werk in de bruisende wereld van hijskranen en grondverzet/infra? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als accountmanager bij ons bedrijf krijg je de kans om jouw commerciële talent in te zetten om nieuwe projecten binnen te halen en bestaande relaties te onderhouden. Je bent het gezicht van ons bedrijf en weet als geen ander hoe je klanten overtuigt van onze diensten op het gebied van verticaaltransport en grondverzet/infra.

Met jouw ervaring in de sector weet je precies waar de kansen liggen en ben je in staat om deze optimaal te benutten. Je bouwt aan duurzame relaties met klanten en zorgt ervoor dat ons bedrijf blijft groeien in deze dynamische markt.

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons ambitieuze team van professionals in de wereld van bemand materieel en verticaaltransport!"

Waar kom je terecht

In ons hechte team van professionals heerst een prettige en collegiale werksfeer, waarbij teamwork centraal staat. Bij SEM International B.V. krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je ambities waar te maken.
SEM International B.V. is gevestigd in het gezellige Wormerveer.

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct!

Samen 1 Samen Sterk!

Toch liever eerst wat meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen via de mail of telefonisch
office@sempersoneelsdiensten.nl
+31(0)75-2026473

Jelle Erfmann
Accountmanager bemand materieel

Laatste vacatures

Job Banner

Rigger

Ben jij de Rigger die wij zoeken?
Rotterdam

Ervaren heftruckchauffeur

Ben jij de ervaren heftruckchauffeur die wij zoeken? Naast het besturen van de heftruck ondersteun je dit bedrijf op verschillende afdelingen. 
Omgeving Enschede

Procesmanager

Ben jij verantwoordelijk, collegiaal en kan je veilig en efficient werken? Dat hebben wij de perfecte Full time baan voor jou! Lees snel verder....
Heel Nederland

Cafetaria Medewerker

Wil jij werken in een gezellig warm tof bedrijf als Medewerker Cafetaria? En wil jij part-time, full-time of gewoon een tussenjaar werken voor je weer naar school gaat? Dit bedrijf bied het...
Amstelveen

Allround Monteur

"Ben jij een ervaren allround monteur met een passie voor techniek? Lees dan snel verder....
Wormerveer

Keukenadviseur

"Ben jij een ervaren keukenverkoper met expertise in zowel het verkopen als het intekenen van keukens? Waar wacht je nog op? Lees snel verder....

STAY UP-TO-DATE

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Geef dan alsjeblieft je email adres en de gewenste evaluatieperiode op. Je blijft op regelmatige basis zoekresultaten ontvangen op het opgegeven email adres. Je kunt deze service op elk gewenst moment deactiveren door op de link in de email te klikken.

Maak Job Search Agent

SEM Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.