Inloggen

Diensten

U zoekt, wij vinden

Wanneer er vraag is naar personeel wilt u als klant dat de juiste mensen op de juiste plaats en tijd beschikbaar zijn. Op welk vakgebied u ook personeel zoekt, de mensen achter SEM Personeelsdiensten vinden gemotiveerd en bekwaam personeel voor u.

Ook wanneer u niet meer tevreden bent over uw huidige functie, is het soms lastig om de stap te zetten om op zoek te gaan naar iets anders. SEM Personeelsdiensten helpt bij het zoeken naar deze uitdagende (nieuwe) baan? Geef uw wensen en competenties aan ons door en wij kunnen u snel, door middel van ons uitgebreide netwerk, bij de meest geschikte opdrachtgever op gesprek krijgen.

Maatwerk

SEM Personeelsdiensten levert uitsluitend maatwerk, dit betekent dat wij u als klant de beste oplossing voor uw organisatie aanbieden tegen concurrerende tarieven.

De werving en selectie wordt volledig afgestemd op de door u verstrekte richtlijnen en wensen. Wij controleren de referenties, diploma’s, getuigschriften en certificaten van onze kandidaten. De meest geschikte kandidaat / kandidaten zullen wij aan u voorleggen. SEM Personeelsdiensten kan dankzij haar ervaring en netwerk geschikte kandidaten selecteren, die graag voor u willen werken en bij uw organisatie passen.

Communicatie

Intensief contact met klanten en kandidaten is voor SEM Personeelsdiensten van essentieel belang om tot een goede invulling van vacatures te komen. Korte communicatielijnen verhogen de snelheid en de kwaliteit van onze dienstverlening. Uitzonderlijk hierin is dat wij ook buiten de vaste kantoortijden te bereiken zijn!

Als klant of als kandidaat weet u bij ons snel waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Bij ons geen valse beloftes of afspraken die niet worden na gekomen.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
SEM Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.