Inloggen

Keukenadviseur

36 - 40 uur
Sales
MBO HBO
Medior Senior
Sales
Doorlopende werving
Share

Functie omschrijving

Beschik jij over een klantvriendelijke instelling en een goed inzicht in mensen? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wij zijn op zoek naar een fulltime keukenverkoper in Noord-Holland met ervaring in het werken met Simar, om ons team te versterken.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, het uitwerken van keukenontwerpen en het realiseren van verkoopdoelstellingen. Jouw klantgerichte aanpak en kennis van Simar stellen je in staat om de wensen van onze klanten feilloos te vertalen naar praktische en esthetisch aantrekkelijke keukenontwerpen.

Wij bieden een 38-urige werkweek, waarbij je werkt van dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen en feestdagen zijn we gesloten, zodat je kunt genieten van vrije tijd en ontspanning.

Wil jij deel uitmaken van ons team en jouw passie voor keukens tot uiting brengen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons enthousiaste team in Noord-Holland!"

Jelle Erfmann
Keukenadviseur

Laatste vacatures

Job Banner

Mobiele Kraanmachinist

Hou jij ervan dat geen 1 dag hetzelfde is? En heb jij ervaring als kraanmachinist? Dan zoeken wij jou!

Ervaren kraanbestuurder

Voor een internationale staalconstructie bedrijf (gevestigd net over de grens in België) zijn wij op zoek naar een ervaren kraanmachinist. 
Omgeving Turnhout

Recruiter

HR en Sales Topper gezocht! Heb jij een vlotte babbel, heb je ervaring als recruiter? Wij zoeken jou! Lees snel verder of wij voor jouw de ideale match zijn!
Hoofdkantoor SEM Personeelsdiensten

Cafetaria Medewerker

Wil jij werken in een gezellig warm tof bedrijf als Medewerker Cafetaria? En wil jij part-time, full-time of gewoon een tussenjaar werken voor je weer naar school gaat? Dit bedrijf bied het...
Amstelveen

Matroos

Ben jij in bezit van een dienstboekje, VCA en heb je enige ervaring in het werk? Dan is deze fulltime job wellicht iets voor jouw
Div Locaties Nederland

Keukenadviseur

"Ben jij een ervaren keukenverkoper met expertise in zowel het verkopen als het intekenen van keukens? Waar wacht je nog op? Lees snel verder....

STAY UP-TO-DATE

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Geef dan alsjeblieft je email adres en de gewenste evaluatieperiode op. Je blijft op regelmatige basis zoekresultaten ontvangen op het opgegeven email adres. Je kunt deze service op elk gewenst moment deactiveren door op de link in de email te klikken.

Maak Job Search Agent

SEM Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.