Inloggen

Downloads

Laatste vacatures

Job Banner

Recruiter Intercedent (m/v)

Ben jij die commerciele duizendpoot die geen uitdaging uit de weg gaat? Die zelfstandig kansen ziet en deze pakt? Ben je gedreven, zelfstandig en nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zowel...
Wormerveer

Rigger

Ben jij de Rigger die wij zoeken?
Rotterdam

Uitvoerder GWW

Ben jij uitvoerder in GWW en ben jij toe aan iets nieuws? Dan zijn wij toe aan jou!
Zaanstad

Draadkraanmachinist (met valplaat)

Heb jij ervaring en kennis van het besturen en bedienen van een draadkraan? Ben je bereid om te werken in Duitsland? Dan zoeken wij jou!

Intercedent

Op zoek naar die vervolgstap in jouw carrière? Wij zoeken voor ons hoofdkantoor in Wormerveer aanstormend management talent! Je werkt ons uitzendlabel verder uit met alle bijbehorende...
Hoofdkantoor SEM Personeelsdiensten

Recruiter

HR en Sales Fanatiekeling gezocht! Heb jij een vlotte babbel, heb je ervaring als intercedent of ben jij startende? Lees dan snel verder of wij voor jou de ideale match zijn!
Hoofdkantoor SEM Personeelsdiensten

Het team

Denise Fisher

  1. Recruiter/Online marketeer

Meer contactgegevens

Gioia Salsano

  1. Financial administrator

Meer contactgegevens

Referenties

Susanne Wemmers

“Mediation is een praktische manier om tot een oplossing te komen. Partijen voelen zich weer empowered omdat zij de kans krijgen in een veilige omgeving te spreken. Zo komen partijen weer nader tot elkaar en ontstaat er ruimte om gezamenlijk tot een oplossing te komen.”

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
SEM Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.