Inloggen

Allround Monteur

Wormerveer
36 - 40 uur > 40 uur 32 - 36 uur
Techniek
Medior Senior
Vast
Techniek Metaal
Doorlopende werving
Share

Functie omschrijving

Zoek je een uitdagende rol waarin je zowel aan machines, diesel motoren als hydraulische systemen werkt, en waar constructiewerk ook tot jouw taken behoort? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Bij SEM International B.V. zijn we op zoek naar een ervaren allround monteur die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zult zowel in onze werkplaats in Wormerveer als op locatie werken, met af en toe de mogelijkheid voor offshore opdrachten.

Flexibiliteit is een must in deze rol, omdat je zowel in de werkplaats als op locatie moet kunnen inspringen. Maar dat is nog niet alles - we bieden ook een gezellige werksfeer waarin teamwork centraal staat. Bij SEM International B.V. kom je terecht in een hecht team waarin jouw expertise wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke groei.

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Sluit je dan aan bij ons gezellige team en solliciteer vandaag nog!"

Samen 1 Samen Sterk

Jelle Erfmann
Allround Monteur

Laatste vacatures

Job Banner

Werkvoorbereider W-Installaties

SEM is per direct op zoek naar een ervaren werkvoorbereider W-installaties. Een zeer veelzijdige functie. Ben jij de enthousiasteling die wij zoeken? Lees dan snel verder!
Zaanstad

Cafetaria Medewerker

Wil jij werken in een gezellig warm tof bedrijf als Medewerker Cafetaria? En wil jij part-time, full-time of gewoon een tussenjaar werken voor je weer naar school gaat? Dit bedrijf bied het...
Amstelveen

SOLID Tekenaar

Ben jij een tekenaar die SOLID kan dromen? Denk hierbij aan staal en elektra combinaties voor de producten die hier gebouwd, geleverd en geplaatst worden. En wil jij aan de slag bij een mooi...

Matroos

Ben jij in bezit van een dienstboekje, VCA en heb je enige ervaring in het werk? Dan is deze fulltime job wellicht iets voor jouw
Div Locaties Nederland

Backhoe Operator

Voor in Brazilië zijn wij opzoek naar een  ervaren Backhoe operator.. Per Direct! met een 6 op 6 af rotatie. Klinkt goed? lees dan snel verder en solliciteer...

Accountmanager bemand materieel

"Ben jij een ervaren accountmanager met een passie voor bemand materieel en verticaaltransport? Twijfel dan niet en solliciteer!..
Internationaal

STAY UP-TO-DATE

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Geef dan alsjeblieft je email adres en de gewenste evaluatieperiode op. Je blijft op regelmatige basis zoekresultaten ontvangen op het opgegeven email adres. Je kunt deze service op elk gewenst moment deactiveren door op de link in de email te klikken.

Maak Job Search Agent

SEM Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.