Inloggen

Loodgieter

Zaanstad
36 - 40 uur > 40 uur
Techniek
MBO
Medior Senior
Uitzenden Detachering Vast
Techniek Bouw/installatie/vastgoed
Doorlopende werving
Share

Functie omschrijving

Sluit je aan bij ons snelgroeiende team in Zaanstad en maak deel uit van een boeiend avontuur waarin jouw vaardigheden als allround loodgieter volledig tot hun recht komen.

Als allround loodgieter bij onze organisatie in Zaanstad ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, variërend van installatie en onderhoud van sanitair tot het oplossen van complexe lekkages en verstoppingen. Je zult werken in een stimulerende omgeving waarin geen dag hetzelfde is, en waar jouw expertise en vakmanschap worden gewaardeerd en beloond.

Met een focus op groei en ontwikkeling bieden wij jou de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Bovendien kun je rekenen op een competitief salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving waarin teamwork en samenwerking centraal staan.

Dus, als je klaar bent voor een uitdagende en lonende carrièrestap als allround loodgieter bij een snelgroeiende organisatie, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en deel uit te maken van ons enthousiaste team in Zaanstad. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!"

Functie eisen

  • Je hebt ervaring als loodgieter of W-installateur
  • Opleiding installatietechniek van minimaal niveau 2
  • VCA basisveiligheid
  • Bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Zelfstandig kunnen werken

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij een bedrijf met een brede specialisatie. Voorbeelden hiervan: duurzame installaties zoals warmtepompen en zonnepanelen, sanitair, koeltechniek, verwarming en kleiner installatiewerk. Het is een informeel bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een hecht en gezellig team.

SEM Personeelsdiensten

SEM Personeelsdiensten is een organisatie die bestaat uit zeer gedreven mensen. Deze gedrevenheid, gekoppeld aan flexibiliteit, zijn de kernwaarden voor een prettige samenwerking. Bovendien heerst er bij SEM Personeelsdiensten een no-nonsense cultuur: direct contact, geen bureaucratische taferelen, gewoon doen!

Denise Rose Fisher
Loodgieter

Laatste vacatures

Job Banner

Stagiair HR Medewerker / HRM Medewerker

Kennismaken met de dynamische wereld van recruitment en ook nog eens alle kneepjes van het HRM vak leren? We got this! Wij geven aan jou de aandacht die je verdient, zodat jij in een ongedwongen...
Hoofdkantoor SEM Personeelsdiensten

Procesmanager

Ben jij verantwoordelijk, collegiaal en kan je veilig en efficient werken? Dat hebben wij de perfecte Full time baan voor jou! Lees snel verder....
Heel Nederland

SOLID Tekenaar

Ben jij een tekenaar die SOLID kan dromen? Denk hierbij aan staal en elektra combinaties voor de producten die hier gebouwd, geleverd en geplaatst worden. En wil jij aan de slag bij een mooi...

Loodgieter

"Ben jij een ervaren loodgieter die graag een veelzijdige rol vervult binnen een dynamische organisatie? Lees dan snel verder...
Zaanstad

Allround Arbeider

Ben jij handig en gecertificeerd met een VCA-certificaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben een dynamische functie beschikbaar voor een enthousiaste persoon die graag fulltime aan de slag wil.

Keukenadviseur

"Ben jij een ervaren keukenverkoper met expertise in zowel het verkopen als het intekenen van keukens? Waar wacht je nog op? Lees snel verder....

STAY UP-TO-DATE

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste vacatures? Geef dan alsjeblieft je email adres en de gewenste evaluatieperiode op. Je blijft op regelmatige basis zoekresultaten ontvangen op het opgegeven email adres. Je kunt deze service op elk gewenst moment deactiveren door op de link in de email te klikken.

Maak Job Search Agent

SEM Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.