Login

Loodgieter

Zaanstad
Noord-Holland
> 40 hours 36 - 40 hours
Techniek
Secondary vocational education
Medior Starter
Temping Secondment
Technique
Doorlopende werving
Share

Job description

Ben jij een loodgieter die meer wil? Dan willen wij jou!

Dus jij bent toe aan een nieuwe uitdaging? Aan een baan die jou meer brengt dan alleen maar brood op de plank? Wellicht is deze baan iets voor jou! Dit is een groot bedrijf volop doorgroeimogelijkheden. Met jouw collega's is het een dolle boel. Maar als het moet kunnen jullie ook serieus en hard aan het werk.

Als Loodgieter ben jij een kei in het uitvoeren van onderhouds-en renovatiewerkzaamheden, de werkzaamheden variëren onder andere van reparatieverzoeken van/in huurwoningen, diverse onderhoudswerkzaamheden, keuken-, toilet- en badkamerrenovatie en mutatiewerkzaamheden, als loodgieter heb jij ook ervaring met elektrawerkzaamheden en klein timmerwerk.

Requirements

  • Opleiding Installatietechniek minimaal niveau 2;
  • Relevante werkervaring;
  • Basisveiligheid VCA;
  • Bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Company profile

SEM Personeelsdiensten is een organisatie die bestaat uit zeer gedreven mensen. Deze gedrevenheid, gekoppeld aan flexibiliteit, zijn de kernwaarden voor een prettige samenwerking. Bovendien heerst er bij SEM Personeelsdiensten een no-nonsense cultuur: direct contact met u, geen bureaucratische taferelen, gewoon doen!

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met SEM Personeelsdiensten.
office@sempersoneelsdiensten.nl of 075 20 26 473

Melissa Hooijschuur
Loodgieter

Current Jobs

STAY UP-TO-DATE

Sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas volutpat ultricies erat, at accumsan turpis lacinia non. Praesent vel ligula rhoncus, hendrerit neque in, tristique lectus. Praesent at interdum diam, eget condimentum ex. Sed lectus felis, suscipit et libero id, faucibus aliquam tellus. Titillum Web 22 light 34 lineheight. Suggested words: 50 - 60.

Create job agent

Sem Personeelsdiensten uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.